Restaurant Gemini inviterer til krebsegilde med Københavns formentlig bedste udsigt over Sankt Jørgens sø. Temaet er overvejende ny-nordisk med fokus på den enkelte råvares potentiale, og det vil både kunne duftes, smages og mærkes, når der tages plads i den gemte oase bag Gl. Kongevej.
Din vært
Køkkenet ledes af tidligere Michelinkok, Emil Eshardt-Nielsen, som har været på Kadeau, AOC og Søllerød Kro – og hans passion for gastronomi har vist sig ved årets udgivelse af Michelinguiden, hvor to af Geminis søsterrestauranter er nævnt.
I tilfælde af regn...
Ved meget dårligt vejr aflyses eventet. Ved lettere dårligt vejr, vil vi forsøge at dække med parasoller og rykke nogle indenfor.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr
Krebs kogt med krondild og peber
Brød på Ølandshvede med hvidløg og persille
Salat af nye danske kartofler og saltede mandler
Nye knoldselleri fra Kiselgården med røget fløde og aromatiske urter
Urtecreme, dildmayo & grillet citron
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev